Ροή Ειδήσεων

Σιγή ιχθύος με το αζημίωτο από τους αμερικανοκίνητους ηγέτες της Παλαιστίνης και της Ιορδανίας για τις πωλήσεις εκκλησιαστικής γης από τον Θεόφιλο σε ισραηλινές εταιρείες





 Θυμάστε εν έτει 2005 σχετικά με το δήθεν σκάνδαλο Πύλη της Γιάφφα;

Στην Ιορδανία οι 53 από τους συνολικά 71 βουλευτές είχαν υποβάλλει αίτημα προς την κυβέρνηση της χώρας τους να άρει ο βασιλιάς Αμπντάλα την αναγνώριση του Πατριάρχη Ειρηναίου.
Οι Παλαιστίνιοι βουλευτές ζητούσαν από τον πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, εν ανάγκη, να φτάσει το ζήτημα των πωλήσεων Παπαδήμα μέχρι και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ προκειμένου να ακυρωθούν!
Τελικά οι αμερικανοκίνητοι ηγέτες της Παλαιστίνης και της Ιορδανίας αντί να προστατέψουν εκείνον που κατέφυγε στα δικαστήρια του Ισραήλ για να ακυρωθούν ως ανυπόστατες όλες οι παράνομες πράξεις του εκκλησιαστικού υπαλλήλου Νικόλα Παπαδήμα προτίμησαν αυτόν που αποδεδειγμένα έξι χρόνια τώρα ξεπουλά τα πάντα σε εταιρείες εβραϊκών συμφερόντων. Φυσικά με το αζημίωτο, αφού από το 2005 και εντεύθεν απομυζούν τεράστια ποσά από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις (κυρίως της Νέας Δημοκρατίας) αφήνοντας σκόπιμα στο συρτάρι το πόρισμα με αντικείμενο την έρευνα των πωλήσεων που αθωώνει τον νόμιμο Πατριάρχη του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίο.

Αναλυτικά η Παλαιστινιακή Αρχή έλαβε τουλάχιστον:
Ελεύθερος Τύπος - 18.12.2007

2005 – 2008   6,3   εκατ. ευρώ
2008 – 2010   6      εκατ. ευρώ

CityPress - 25.6.2008    1  εκατ. ευρώ

Η Χώρα - 3.3.2009      5  εκατ. ευρώ

Σύνολο:          18,3 εκατ. ευρώ


Αναλυτικά η Ιορδανία έλαβε τουλάχιστον:







Στύλος Ορθοδοξίας
Σεπτέμβριος 2008

2005 – 2007   5,77  εκατ. ευρώ


Συμπέρασμα: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και το ελληνικό κράτος βρίσκονται και θα εξακολουθούν να είναι όμηροι της αλλαξοπατριαρχείας. Μόνο η επιστροφή στη νομιμότητα θα βάλει τέλος στα πάσης φύσεως συμφέροντα που εκμεταλλεύονται αγρίως το πραξικόπημα του μοιχεπιβάτη Θεόφιλου. Οι εξελίξεις βρίσκονται πλέον στα χέρια της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ τόσο το καλύτερο για όλους.