Ροή Ειδήσεων

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ" ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ "ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ" ΤΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η αρχή και το τέλος. Από τον Ουέλς στον Σόντερς. 
Θύματα της σημαντικότερης ελληνικής τρομοκρατικής οργάνωσης "17Ν".



Για τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Αμερική, ομογενή αξιωματούχο Πάτρικ Θέρος, που σήμερα διευθύνει το επιχειρηματικό συμβούλιο ΗΠΑ - Κατάρ και που πίεσε την ισραηλινή κυβέρνηση Ολμέρτ να αναγνωρίσει την παράνομη εκλογή ως Ελληνορθόδοξου Πατριάρχη Ιεροσολύμων αυτή του Αγιοταφίτη Θεοφίλου έχουμε αναφερθεί ξανά.
Περί της αποκλειστικής, όμως, συνέντευξης του για την τρομοκρατική οργάνωση "17Ν" σας είχαμε προϊδεάσει  ήδη από τις 13 Ιουνίου 2015
Σήμερα απλά την δημοσιοποιούμε χωρίς να θίξουμε και να κρίνουμε οτιδήποτε από αυτήν την συνέντευξη. 
Μέχρι ωστόσο την επόμενη ανάρτηση που θα αφορά ξανά τον Πάτρικ Θέρος για να εκτιμήσετε φίλοι μας, όπως εμείς, την μεγάλη του επιρροή.



Καρπενήσι, 29 Σεπτεμβρίου 1989 : Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα η Θεοδώρα (Ντόρα) Μπακογιάννη, ο Θεόδωρος Κασσίμης και ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης παρευρίσκονται στην κηδεία του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, που δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση "17Ν" στις 26 Σεπτεμβρίου 1989. Και οι τρεις ονομαστικά εικονιζόμενοι συμμετείχαν στις κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Α. Καραμανλή (2004 - 2009), ενώ είχαν καθοριστικό ρόλο και επιμερίζονται τις ευθύνες στο εκκλησιαστικό ατόπημα (με εθνικές προεκτάσεις) εκτόπισης του κανονικού και νόμιμου Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Ειρηναίου Α' από την θέση του.