Ροή Ειδήσεων

ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΞΕ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ.

Σημερα παρουσιαζουμε τον ορισμο της αναλγησιας.

Η ειδηση βρισκεται αναρτημενη σε συνεχειες στο ιστολογιο Απολογητικα, με παμπολλα αποδεικτικα ντοκουμεντα, οπως ονοματα, υπογραφες, σφραγιδες και χρηματα και σας προτρεπουμε αφου τα δειτε, να κοινοποιησετε κι εσεις την ιστορια, που δεν μας εκπλησσει οτι μπορει και να διαδραματιστηκε μετα τους εξευτελισμους που υπεστη και ο ιδιος ο Πατριαρχης Ειρηναιος. 

Τα γεγονοτα που εξιστορει σε υπογεγραμμενη επιστολη του ο Αγιοταφιτης Αρκαδιος με πασα λεπτομερεια ειναι συγκλονιστικα. 

Για να του κλεισουν το στομα δεν διστασαν οπως λεει να τον βαλουν στη φυλακη και τελικα με συνοπτικες διαδικασιες να απελαθει απο το Ισραηλ διοτι ειχε το σθενος αηδιασμενος και αγανακτισμενος απο οσα βιωνε να ελεγξει τον φατριαρχη Θεοφιλο και τον στενο του συνεργατη μητροπολιτη Καπιτωλιαδος Ησυχιο επειδη τους επιπληξε κατα προσωπο για αδιαφανη συμφωνια εκχωρησης εκλησιαστικης γης, 2 στρεμματων, στον Θαναση Απουετα, με συμβολαιο ενοικιασης για 49 χρονια προς 400.000 $. 
 
Ασφαλως κι αν η μεθοδος της διαχειρισεως των εκτασεων ειναι παρανομη στο Πατριαρχειο, αυτο πρεπει να αντιμετωπιστει. 

Η ανοχη ειναι συνενοχη και οπως σημειωνει ο Αγιοταφιτης Αρκαδιος <<η εξυγιανση του Πατριαρχειου ειναι ευθυνη ολων μας, επειδη η πνευματικη και ιδιοκτησιακη του αποδομηση εχει συντελεσθει, ιδιως την τελευταια δεκαετια απο τα ιδια τα εσωτερικα οργανα διοικησεως του, που ειναι και τα υπαιτεια της μεγαλυτερης στην ιστορια του κρισης που διερχεται>>. 

Εμεις τασσομεθα ανοιχτα υπερ της επιστροφης της νομιμοτητας και της κανονικοτητας εντος της Σιωνιτιδας Εκκλησιας. 

Η επανοδος, χωρις ρεβανσισμους, του Μακαριωτατου κ.κ.Ειρηναιου στον Θρονο των Ιεροσολυμων ειναι μονοδρομος και θα συμφωνησουμε με την αποψη του κ.Παναγιωτη Ν. Νουνη του ιστολογιου Απολογητικα πως << ηγγικεν μαλλον η ωρα και η στιγμη οπως αποκατασταθει, μια κακοβουλη αδικια, και δια να ενεργησωσιν εντονες διαμαρτυριες και πιεσεις οι εναπομειναντες Αγιοταφιτες κ.α. πατερες και αδελφοι, καθως και ο συμπασα Ελληνισμος της ομογενειας δια το προδοτικον ξεπουλημα της Αγιας Γης των προγονων μας υπο του Θεοφιλου φατριαρχη>>.