Ροή Ειδήσεων

ΝΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...

Την απηχηση και το εκτοπισμα που εχει στους (απανταχου) Παλαιστινιους προβαλε για αλλη μια φορα ο αγιοταφιτης Θεοδοσιος Αταλα Χανα. 

Σε ζωντανη εκπομπη της τηλεορασης του almayadeen δεν διστασε να πει οτι στη πλειονοτητα τους υποστηριζουν την απροειδοποιητη επισκεψη του στον Συριο Προεδρο Μπασαρ Αλ Ασαντ και πως οι συνωμοτες εναντιον της Συριας ειναι συνωμοτες κατα της Παλαιστινης. 

Ακομη δηλωσε οτι ο Προεδρος Ασαντ αποτελει μια σημαντικη προσωπικοτητα για την προστασια των χριστιανων, οχι μονο στη Συρια, αλλα και σε ολη τη Μεση Ανατολη και πως ο Συριος Προεδρος τον διαβεβαιωσε για τη σημασια της χριστιανικης παρουσιας στη Μεση Ανατολη και για τις σταθερες θεσεις της Συριας στο παλαιστινιακο <<παρ' ολες τις πληγες>>. 

Ο Χανα απεδωσε φορο τιμης στον Προεδρο της Συριας <<για το ενδιαφερον του για τη χριστιανικη παρουσια στη Μεση Ανατολη>> ενω εξεφρασε την αγωνια του για αντιποινα των ισραηλινων εναντιον του. Κινδυνευει οπως ελεχθη στο ρεπορταζ με συλληψη η' και απελαση (ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ). 

Για περισσοτερα δειτε στο βιντεο που φιλοξενει το dimpenews.com