Ροή Ειδήσεων

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ZERO SUM GAME ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΜΜΑΝ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ JAFFA GATE. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ???

Ποιος ανθρωπος που δεν εμπλεκεται σε υποθεσεις εκχωρησης ακινητης περιουσιας θα απεφευγε τοσο συστηματικα να απαντησει για αυτες;;; 

Και ομως συμβαινει στην περιπτωση του Θεοφιλου ο οποιος στις περιπτωσεις μεταβιβασεων εκκλησιαστικης γης "in west Jerusalem, Jaffa-near Tel Aviv-and Caesarea on the Mediterranean coast' που αποκαλυψε ο ισραηλινος τυπος ολο τον Ιουλιο του 2017, δεν κανει κουβεντα. 

Mετα τις αντιδρασεις των θιγομενων Αραβων χτες Σαββατο ο Theophilos he was reading a statement in English, at a press conference in (the Jordanian capital of) Amman about Jaffa-Gate case, προφανως για εσωτερικη καταναλωση. 

Τhe church will do "everything within its power sothat this unjust ruling will be overturned" τονισε με στομφο. 

Οι αναγνωστες πλεον στην Ελλαδα (και οχι μονο) μπορουν να κρινουν και να καταληξουν στα δικα τους συμπερασματα δεδομενου οτι υπαρχουν κι αλλα ερευνητικα ιστολογια που δημοσιοποιουν τα τεκταινομενα σχετικα με τις μεταβιβασεις γαιων του Πατριαρχειου Ιεροσολυμων και την αλωση του καθεστωτος των παναγιων προσκυνηματων τα τελευταια χρονια. 

Για την αναρτηση αυτη δειτε το αρθρο με τιτλο: << Jerusalem Patriarch on accusations: enough is enough >>, 

πηγη: The Jordan Times.