Ροή Ειδήσεων

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΔΙΔΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ. ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΘΑΒΩΡ. (ΑΚΑΚΙΕ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΦΙ ΕΙΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΑΧΤΑΡΗΣΟΥΝ???)

Ρεπορταζ της εφημεριδας <<Κυριακατικη Δημοκρατια>> σελ.10 - 3/9/17, ασχολειται με την επανεμφανιση του Πατριαρχη Ειρηναιου.

Οπως φαινεται και σε 3 αποκλειστικες φωτογραφιες που εξασφαλισε ο αρθρογραφος Αντωνης Τριανταφυλλου προκειται για στιγμιοτυπα απο την ημερα των ονομαστηριων του Μακαριωτατου ο οποιος επισκεφθηκε τον Ναο της Αναστασεως <<και προσευχηθηκε εντονα πανω στο κενο μνημα, την πηγη της αιωνιας ζωης, τον Παναγιο Ταφο, ενω στη συνεχεια προσκυνησε και στο καθολικο οπως και στον φρικτο Γολγοθα>>. 

Επισης διαβασαμε οτι ο κ.Ειρηναιος εξεδωσε γραπτη ανακοινωση ως απαντηση του στην συνεντευξη τυπου την οποια παραχωρησε ο μοιχεπιβατης Θεοφιλος απο την Ιορδανια και στον ισχυρισμο του, πως θα εξαντλησει ολα τα ενδικα μεσα στο Ισραηλ προκειμενου να αναιρεθει προσφατη πρωτοδικη αποφαση δικαστηριου της Ιερουσαλημ που δικαιωνει την προσφυγη τριων εταιρειων πως ειναι οι κατοχοι δικαιωματων μισθωσεως τριων εκκλησιαστικων ακινητων στη Πυλη της Γιαφα. 

Συμφωνα με το δημοσιευμα ο Μακαριωτατος κ.Ειρηναιος χαρακτηριζει <<προσχηματικας και ψευδεις>> τις δηλωσεις του μοιχεπιβατου Θεοφιλου αντιπαραβαλλοντας συγκεκριμενα και αναλυτικα επιχειρηματα. 

Σχετικα ευελπιστουμε να δημοσιοποιησουμε το συντομοτερο ολοκληρη την γραπτη ανακοινωση του Πατριαρχη Ειρηναιου.