Ροή Ειδήσεων

ΙΔΟΥ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ «ΕΦΑΓΕ» ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟ

Έντεκα χρόνια μετά την Πανορθόδοξο Συνδιάσκεψη του 2005 (24 Μαΐου) στην Κωνσταντινούπολη αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι αντιφρονούντες αγιοταφίτες δεν μπορούσαν να αποδείξουν με πραγματικά στοιχεία την προσωπική εμπλοκή του Πατριάρχη Ειρηναίου  στις ανα(φερόμενες) οικονομικές συναλλαγές του Νικόλα Παπαδήμα εκ μέρους της Σιωνίτιδας Εκκλησίας με Εβραίους επενδυτές και οι οποίες είχαν δημοσιευτεί στην ισραηλινή εφημερίδα Μααρίβ στις 18 Μαρτίου 2005.

Οπότε απευθύνθηκαν στον ομότιμο καθηγητή ΑΠΘ, Χαράλαμπο Κ. Παπαστάθη, και προσκόμισαν κατά την διάρκεια της Πανορθοδόξου επίσημη γνωμάτευση του στην οποία υιοθετούσε πως ο Πατριάρχης Ειρηναίος και συγγενείς του διασπάθισαν εκκλησιαστική περιουσία!!!

Τι όνειδος αυτή η σκοπούμενη αναφορά….

Να μην ερευνήσει προκαταβολικά ο κύριος καθηγητής, με αίσθημα ευθύνης και επίγνωση των συνεπειών, την ακρίβεια της πληροφορίας που μετέφερε ενώπιον των αρχηγών των Ορθοδόξων Εκκλησιών…

Γιατί να διασύρει και να διαπομπεύσει τον Πατριάρχη Ειρηναίο και τα στενά συγγενικά του πρόσωπα αποδίδοντας τους ενοχή;

Γιατί δεν σεβάστηκε το τεκμήριο αθωότητας τους;

Σαν ερευνητικό – αποκαλυπτικό ιστολόγιο έχουμε υποχρέωση να παρέχουμε έγκυρη πληροφόρηση. Να μην δημοσιεύουμε ανακριβείς, παραπλανητικές, φανταστικές ή διαστρεβλωμένες ειδήσεις, πληροφορίες ή σχόλια.


Με τις αντιλήψεις αυτές δημοσιοποιούμε ακόμη ένα ντοκουμέντο εναντίον του Πατριάρχη Ειρηναίου, την Γνωμάτευση Παπαστάθη  με τίτλο «Απομάκρυνσις και παύσις του Πατριάρχου Ιεροσολύμων» που βρίσκεται σε τόμο του ιδίου και με επιμέλεια της εκδόσεως του Λαυρέντιου Ντετζιόρτζιο από τις Πρότυπες Θεσσαλικές Εκδόσεις.